24 Haziran 2009 Çarşamba

TOPUKLU MESELESİ

Erkeklerin kızların giysileriyle ilgili yorumları arasında dikkatimi çekti, kötü kötü zaten ki çok iyi seçilmiş şeyler de vardı içlerinde. Neyse bu zevke girer tartışmaya lüzum yok. Genellikle "Onun içinde rahatsız olduğu nasıl belli, ayakları öne kaymış ve yürümesi bozulmuş. Giysisinin sağını solunu çekiştirip duracaksa giyinmeseymiş." tipinde cümleler. Haklılık payı var, çok da büyük ama topuklu ayakkabı manzarasının karşısında şık ve kıyafete yakışan da olsa çirkin geliyor.
Bir yandan da seksepalitesi yüksek, çekici geliyor ki çözüm neyde uzun süreli dışarıda olacaksanız giyinmeyeceksin, ayağının dayanıklılığını göz önüne alacaksın. Mesela benim maksimum 4-5 saat ;)
Heyy erkek milleti topuklu ve oranızı buranızı çektiren kıyafetler giyinmesenizde ben de birçoğunuzun giyimini çok zevksiz buluyorum, hele bizim okulun erkekleri vasat yaa va-sat.

2 yorum:

t.s.y.e.a.b.e dedi ki...

topuklu meselesi yada erkeklerin kadınların giydiği kıyafetlerle ilgili yaptıkları yorum meseleleri, ülkemizin meseleri gibi meclise sunulsa dahi çözümlenemeyecek önemli mevzulardır. her kadın güzel olmak, erkeklerin dikkatini çekmek ister. zaten erkeklerde bu mevzuları boşu boşuna konuşuyor asıl ilgili oldukları ne giydikleri değil, ne giymedikleridir.

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@t.s.y.e.a.b.e; ;) Haklısın.