8 Ekim 2008 Çarşamba

SADECE HAYAL KURUYORUM ;)

Minik minik tuğlalarla örülmüş duvar önünde füme rengi köşeli hatlara sahip koltuklarımız olmalı,sedef beyazı duvarın önünde bir kısmı.Ahşap mobilyalara az da eskitme yeşil ferforjeler karışmış.Ahşaptan aynalar,köşelerde aydınlatmalarımız,yerlerde çıplaklığı hissettirecek küçüklükte halıcıklar...Her mevsim taze çiçeğimiz vazomuzda.Rengarenk yastıklar,dekoratif eşyalar cıvıltısını yaymalı evimize,belki de arada bir sadece fuşyalar...



Tavanla bütünleşen kitaplıkların arka fonu ferah olmalı,aydınlık bir renge bezemeli her yeri...Kahverengi koltuğumu koyacağım oraya,lobi tarzı:yüksek koçanları olan,kadifemsi,üzerine orta sertlikte minderleri var kahveli yeşilli ve aynı mat tonlarda halısı ortası yeşil iki yanı mavili.Ortada aynadan sehpaha,sahi kitaplığımızın rengi gri&kahve karışımı olsun mu??



Holdeki alçacık konsülün üstüne bir sürü miniminnacık tablolar asacağım,içlerinde alışageldik şeyler görülemeyecek ;) Dıştan bakılınca konsülün içini dolduran bir sürü kutucuklar görülmeli,hasırdan deriye çeşit çeşit....Üzerinde aksesuarlar yanında da bir deri sandalye eskinin ahşap sandalyelerine benzeyen.


Havası sevgiyle dolu, her yeri huzur bürümüş. Biz... Bunlara karar verecek tabii ki biziz, ben sadece hayal kuruyorum ;)

2 yorum:

Burcu SezeR dedi ki...

"Hayal kurmayın, kırarız"

Cem Şancı'nın kitabında geçen bir cümleydi... :)
Hayal kurarken hep aklıma gelir.

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Burcu;hayaller özellikle de erkeklere yönelikse %100 garanti kırılması :)