7 Ağustos 2009 Cuma

İnsanoğlu sen nelere kadirsin??

Sadece güldürdü beni. Bu ne perhiz ne lahana turşusu muhabbeti. Silecektin neden ekledin, hayır bunun yanlışlıkla oldusu da yok ki! :) Gerçi çok da görmemek lazım. Eğer maşaysa, maşayı tutan cesaret gösterecek...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

neye kızdın?

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Adsızlara cevap vermeyi hiç sevmiyorum aslında, kim olduğunu bilmek yalandan da olsa isim görmek daha güzel olmaz mı?? Kızdığım şeyi yazdım ama daha fazlasını istiyorsan daha ayrıntılı soru sormalısın :)

Adsız dedi ki...

@deniz olsun bari,:S daha ayrıntılı garip olmazmı?? tekrar soralım neye kime neden kızdın(5n 1k)

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

Pek manadar oldu Deniz, takipçilerdeki Deniz KUDAL san biraz da yüzsüzlük olmuş olur sanırım ;) Görüşmediğim birinin kardeşi eklemişti beni, kabul ettim, hemen sonra da silmiş. Ona kızdım.

Adsız dedi ki...

@ densizlik yapmış ozaman,kabul ettigin için üzülme ama yanınada bırakma desem fazlamı abartırım..

Adsız dedi ki...

kız yada erkekmi görüşmedigin kişi bilmiyorum ancak kesın amaçları küs oldugun kişinin kendini gösterme niyetinden başka birsey olamaz ben hiç yanılmam,bunada reklam kokan hareketler denir :;) hadi allaha emanetol.

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

Deniz KUDAL'sın yani densizlik yapmış diyerek kabullenme oluyor bu, yanılmıyorum değil mi? Ya da cümlemi yanlış anladınız. Artık her neyse de kendini göstermek, vs anlam veremiyorum. Neyse kokusu çıksın ortaya ne diyeyim, varsa derdi olan açık açık geçer karşıma anlatır :o