17 Ekim 2009 Cumartesi

DUMAN

Şanslıyım, kesinlikle çoook şanslıyım. 1 haftalığına geldim Ankara'ya ilk haftasonumda Pamela konseri vardı ama gidemedik. 1 hafta daha kalayım dedim, bu defa da Duman konseri. Amaaan sevindiğin şeye bak derseniz deyin. Ben bu iki sanatçıyı da seviyorum ve 2 haftada ikisine de rast gelmek şans işi. Birine gidemedik, bugüne Duman'dayız ;) Ben eğleniyordum keyfime diyecek yoktu, yazacak şey çoktu. Bu konserde bonusu oldu, hora geçti...

4 yorum:

EA dedi ki...

Öğrenci 40 ya da 45 YTL idi yanılmıyorsam:( Ben gidemedim o yüzden:( Duman konserine değermiydi bilmiyorum ama bir konser için bu fiyat çok fazla

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Abzeh; Biletlerimizi arkadaşım almıştı, üzerinde yazan fiyatta öğrenci 45 TL...Duman konserine değerdi ama bir konser için fiyat fazlaydı :) İçecek falan da vermiyorlar üstelik! Ama meraklanma, Kaan TANGÖZE bu konuyla ilgili dertleşti ve fiyatlar yüzünden gelemeyenleri de andı, şanslı topluluk ilan etti bizi ve ekledi, müdahele edeceklermiş fiyatlara. Umarım fiyatlar iner ve kimse mahrum kalmaz.
Belirtmeden geçemeyeceğim, Saklıkent de ilk konserimdi ve gerçekten çok iyi mekan. Konserleri takip et ve Duman gelirse kaçırma derim, biz sürekli gir çık yapmamıza rağmen 2 adım atsak sahneye çıkabileceğimiz bir yerdeydik ;) Eğer ilginizi çekiyorsa bu ayın sonlarında da Pamela.

EA dedi ki...

Evet Saklıkent muhteşem bir yer konserler için. Kaan fiyatlara mudahale etmek istiyorsa alacağı parayı azaltması gerekir. Onlara da hak veriyorum albümleri yeni sayılır biraz pastadan pay almak isteyeceklerdir.

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Duman; Bakalım göreceğiz önümüzdeki günlerde olacağı... Ama hep de bu fiyatlar yoktu, bana da fazla geldi.