24 Eylül 2008 Çarşamba

SEN DE Mİ KAZIM KANAT!!!

KAZIM KANAT'I DA KAYBETTİK.

"Kazım KANAT:Ölümü gördüm. Uçtuğumu hissettim, denizlerin, yeşilliklerin üzerinden uçuyordum. Mutluydum. Doktora "Ölüm buysa, çok güzeldi, aynı ilacı verin, tekrar gideyim," dedim. "

Ölümün yüreğin gibi, doktoruna da söylediğin gibi gelmiştir umarım sana,güzelliğiyle...

Bu adamı hep ayrı sevdim, hep birşeyler buldum, gördüm beni çeken. Medyadan biliyorum, tanışmışlığım falan yok ama hep farklıydı bende Sevgili Kazım KANAT...Öyle ki burada yazdığım Tulumba Listesi ( The Bucket List) listemde bile 13. madde Kazım KANAT ile sohbet etmek şeklindeydi. Ölmeden önce yapmak istediklerim listemin 13. maddesine yetemedi ömrü yada ben yavaş davrandım, fırsatım vardı çünkü... Oysa ne mücadelelerle atlatmıştı kolon kanserini, ne güzel örnek olmuştu insanlara yaşamıyla...

Bu sabah yıkıntım çok büyük oldu, değer verdiğim insanlardan biri daha ayrıldı aramızdan. O'nunla ilgili derlediğim biraz da kendimden birşey eklediğim bir Kazım KANAT postum olacaktı, bu kadar sevgiye, değere yazmadan geçmezdim O'nu ama minik bir ajandam var, yazılmak için daha zamanının olduğunu düşündüğüm ve bilgi,vs biriktirdiğim. Daha fazla bekletmeyeceğim ama şu an yazacak halde de değilim galiba.

Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun Kazım KANAT. Dualarım seninle ve hep kalbimde olacaksın.

10 yorum:

øττøṃαṉṡ dedi ki...

mekanı cennet olsun allahtan rahmet diliyorum...
!!Hayata beraber başladığımız
Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir
Gittikçe artıyor yalnızlığımız...!!

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Ottomans; Yaşadıkça her türlü acıya göğüs germek zorunda kalmak kimi zaman öyle yoruyor ki insanı,yalnızlık, çaresizlik; ölümün tüm soğukluğu sarıyor iliklerini. Dualarımız kabul görür umarım, zira başka yapacak şey maalesef yok.

øττøṃαṉṡ dedi ki...

:((( gerçekler dudaklarından dökülen bazen o kadar acıtıyor ki insanı keşke yalan söyleseydin düşüncesi sarıyor dört bi yanımı... aslında yapacak çok şey var ama bakış açısına bağlı sanırım ...

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Ottomans; Ben tamamen ölüm için yazmıştım. Ölümün ardından kabullenmeye çalışmaktan ve dua etmekten başka ne yapılabilir ki??

øττøṃαṉṡ dedi ki...

evet bi nebze de olsa haklısın giden için yapılabilecek dua dışında bide yazıları varsa kitaplarını okuyup onu yaşatabilmektir ama benim kast ettiğim bu ölümlerden ders çıkartmak aslında hayatın öle upuzun olmadıgını sıramızın an ve an geldiğini erteleme yapılmasını affetmeyeceği gibi daha bir sürü şey çıkarabiliriz demek istedim, yada mekanı cennet olsun deyip arkamısı döner rutine devem edersek işte o kötü olandır bence ...

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Ottomans; söylediklerine katılıyorum. Ahlanıp ağlayıp rutine dönecek kadar basite alınmamalı, dengeyi oturtmak da akla falan bakmıyor biraz sakin düşünebilen,kafası rahat olan adamın işi gibi geliyor bana. Ben ölümlerden ders çıkaran kimseyi görmedim maalesef, ben kendi adıma dayımların ölümünden hayatıma dair değişiklikler yapabilecek görüşler edindim ama millet resmen olaya bir taraflarıyla gülüyorlar. Böyle olunca da bir yandan iyiliğine birşeyler yaparken diğer yandan ister istemez sinirlerin bozulabiliyor ;)

mr.paradise dedi ki...

Nasıl bir adamdı bilmem...Bu adamı çok görüyosum Tv'de...Allah affetsin günahlarını ne diyelim.

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Cool, Amin, Allah tüm herkesin günahlarını affeder umarım.

Beter Böcek dedi ki...

Bir karakartal daha kanat çırptı gökyüzünden.
Mekanın cennet olsun...

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Tuana; Teşekkür ederim.