21 Şubat 2008 Perşembe

12. ADAMDAN 11'E

Daha Beşiktaş'ın 8-0 lık yenilgisini hafızalarımızdan silememişken üstüne bir de bugün Galatasaray'dan 5-1 lik mağlubiyet gelince Fenerbahçeli biri olarak dünki başarıyı tebrik etmek kaçınılmaz oldu..
Fenerbahçe hiç şans tanınmamasına rağmen UEFA Şampiyonu Sevilla'yı Edu'nun da desteğiyle 3-2 lik skorla devirdi.Darısı İspanya'daki Sanchez Pizjuan Stadı'ndaki maça :)
Sevilla Kulübü'nün Başkanı Jose Maria Del Nido,çok etkilendiği Fenerbahçe taraftarı için bu ilginç cümleyi kurmuş:''Futboldaki 21 yıllık yaşantımda, hiçbir zaman buna benzer bir ortam görmedim. Yunanlılar Türkler'in parmak uçlarına bile gelemezler."
Eeee,Fenerbahçe'nin 11'i kadar da güçlü ve tutkulu 12. leri var,kısa sürede Avrupa'ya da bunu göstermek umuduyla başarılar Fenerbahçe hep böyle iyi olsun oyunun ki bizim de yüzümüz gülsün Avrupa Şampiyonlar Liginde..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

tüm takınmlar için geçerli bu dimi :))

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@yurtdışı eğitim,çok sağol aklımı başıma getirdin yorumunla :) büyük kabalık yapmışım,centilmen bir taraftar olara utandım..Avrupa Şampiyonlar Ligindeki tüm takımlarımız yüzümüzü güldürür inşallah..Tüm takımlara bol şans.

Adsız dedi ki...

Bir kız olarak bloguna maç yorumu koyman ve çoğu erkekden daha güzel yazmış olman iyi gerçekten. bundan sonra ki günlerde senden iddaa tahminleri bekliyoruz.

Yazan = En I Roma LK

Goddess Artemis dedi ki...

Mimlendiniz! :o)

Adsız dedi ki...

Bir FENERBAHÇE taraftarı olarak büyük keyifle yazıyı okudum.Avrupa Şampiyonlar Liginde FENERBAHÇE'ye başarılar diliyorum.
HAYDİ ŞANLI FENER SENİN SEVGİN ÖMRE BEDEL NE KUPALAR NE ÖDÜLLER BU DÜNYADA TEK İSTEĞİM VAR MUTLU OL YETER

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Ben bu yorumlara cevap verebilmeyi dün ki fenerbehçe yenilgisinden önce olsun isterdim,iyi ki tahminler de bulunmamışım talihsizlik olurdu benim için..