28 Şubat 2008 Perşembe

SERSEM ÇARŞAMBA

GÜZEL YAPIMLARIN BEREKETLİ OLDUĞU AKŞAM ÇARŞAMBA

1,5 yıl önce falandı bir tek Avrupa Yakası vardı izlediğim,çarşamba akşamları olsun diye beklerdim tüm 1 hafta boyunca ;)
Bir bayram girdi araya herkesin dilinde Yaprak Dökümü'nün methi anlatamam ama nasıl merak ettim..Dur bir bakayım neymiş bu dedim..Sardı dizi,Avrupa Yakası'nın reklamlarında Yaprak Dökümü izlemeye başladım..Derken derken Oğuz'uydu Leyla'sıydı Necla'sıydı reklamlar da Avrupa Yakası izler oldum..Hep de tekrarları takip ettim çünkü en sevdiklerimdendi ikisi de.Benim gibi öğrencilerde olmuştur mutlaka her akşamına bir dizi koyup dersten az da olsa firar eden.Zapingler akşamı çarşamba..

Dün akşam bir başkaydı ama serseme döndük tv başında!!Acun ILICALI ne yaptın abi bize yaa,sadece kutuların açıldığı,ne Survivor gibi ilgi çekecek bir durum ne de Fear Factor gibi merak uyandıracak ne var bu Var mısın Yok Musun'da?Uzun zamandır beklediğimiz ailece de iyi miktarlarla ayrılması istediğimiz Beyazıt tam da 3 adet 500.000ytl olduğu çarşamba akşamı yarışmacı olunca...Avrupa Yakası devre dışı oldu tamamen.Yaprak Dökümü'nü de izledim işte ne kadar izleyebildiysek.Ama o yarışmanın heyecanı herşeye değerdi.Eğlendirici,keyifli,renkli eyvallah ama bu kadar da alışkanlık yaratması şaşırtıcı..Beyazıt'ın o parayla ayrılması da üzücüydü bu arada ;) Acun ne yaptın efsunladın mı bizi?

2 yorum:

BaL dedi ki...

Bir de perşembe akşamı önerisi olsun mu? :)

Gerçi ilk bölümünden beri izlenilince çok sürükleyici hale geldi. Ama bir deneyin isterseniz, belki yine sürükler... ya da izliyorsunuzdur belki zaten...

Uzattım...

İçinde Serra Yılmaz'ın da olduğu bir dizi... Parmaklıklar Ardında... Perşembe akşamları 20.30'da atv'de oluyor :)

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Hipopotam:ince düşünceniz beni mutlu etti :) o diziye bir ara bakmıştım ama benim içimi kararttı belki de yaşadıklarmızın etkisinden bilemiyorum,sorunsuz biraz daha relax dizileri izliyorum,öneri için sağol..