22 Mart 2008 Cumartesi

KARIN DOYURAN TUVALET

Tayvan'dan sonra Çin'de de açılan Tuvalet Restaurant benim ilgimi fazlasıyla çekti. İçerisi banyo gibi dizayn edilmiş bu restaurantın sandalyeleri klozetten,masaları küvet yada lavabo şeklinde tasarlanmış. Duvardan boruyla bağlantı kurulması da ayrı bir güzellik olmuş bence ;) Acaba temiz midir,ovmuşlar mıdır?Yoksa doğallık yakalamak amaçlı var mıdır kireçlenme,biraz pas,kir?...Bana pek de temiz gibi görünmedi.
((Tercihiniz alafranga değil de klozet mi efendim,buyrun restaurantımız tam sizin ihtiyacınıza göre..Sifonlar çalışıyor mu da ne demek?Şimdilik sifonlarımız sadece tabaklarımızda mevcut :)Dondurma alır mıydınız??)) Buranın tabakları da küvet,lavabo şeklinde hata ve hatta b** görünümündeki dondurmalarını klozet şeklindeki tabakla sunuyorlar.

Kalabalık arkadaş grubuyla inanılmaz keyifli muhabbetler çıkar buradan ;) Benim gibi çok insan olmalı ki rezervasyonlar bazen 1 ay sonrasına veriliyormuş.Müşteriler kuyrukta yani ona göre yolu Tayvan yada Çin'e düşen olup da gitmek isterse rezevasyonunu mutlaka yaptırmalı.


Ee çorba, ana yemek, tatlı dahil bir öğün yemeğin 150 dolardan başladığını da belirtince içinizde yok ne gerek var şükürler olsun evimizde banyomuz var biz orada da tadına varırız bu keyfin diyorsanız işiniz hiç de zor değil,doğal dekorasyon hatta gazete dergi de yanına...Süper :) Afiyet olsun.

14 yorum:

MOBIUS dedi ki...

Enteresan tabi insan birşey diyemiyor,çok aşikar ki;tercihimi böyle br yerde kullanmazdım :)

Ama Çin tuvalet konusunu biraz abartan demek istemiyorum ama bu konuya fazla hassasiyet gösteren bir ülke. WTO diye bir kuruluş var,World Toilet Organization. Çin hükümeti bu organizasyonun bir üyesi ve olimpiyatlara bunun doğrultuda işte gezici tuvaletler,bilmem kaç yıldızlı tuvaletler falan falan diye çalışmalar yürütüyor.
O yüzden "tuvalet restorant" kulağa acaip gelse de(benim açımdan)yaratıcı bir trend.

Gidenlere afiyet olsun ne diyelim:)

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Mobius;bende duyunca ııgh dedim ama fotoğraflara bakınca o kadar da kötü değil,gidip yemek yenebilir :)
Çinlileri yıldızlı tuvaletler pek de tatmin etmemiş olsa gerek??

øττøṃαṉṡ dedi ki...

o nası bi tatlı ya iyyyyyyyyyyyyyyk ya nası bi blog bu böle ya o ayı atlıyorum başka aya geçiyorum o daha beter :P

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Ottomans; Bunu iltifat olarak kabul edesim geldi :) :) Eee sen de iyilere yorum bırak, geç o yzaıları hepsi de bribirinden beter değil ya :)

øττøṃαṉṡ dedi ki...

bana yetişemessin kısım boşa kürek çekme :) gittikçe batıorus dibe hadi hayırlısı :P

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@ Ottomans; Yorumlarına cevap verme konusunda mı yetişemem yoksa senin yazılarının kötülüğüne mi :P Hahahaa

øττøṃαṉṡ dedi ki...

anam çirkef geldi hanım şuna bak eleştiride kaldırmıo :P eğer senin yazın derken benim blog yazılarımı kast ettiysen kuşluk vaktine kadar davetiyeni yakar yıkarım :P yok benim yorumlarımdan bahsedior ise o zamanda seni yakar yıkarım seçim senin :) hehehe

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Ottomans; Boşa kürek çekmemem gerekip de dibe vurduğumuz konu neyse onu yıkıp yakacaksın ;) Söyle bakalım hangisi??

øττøṃαṉṡ dedi ki...

bana laf yetiştiremessin anlamında boşa kürek çekme dedim , ikinciside kırık bi ayak üstüne niyetli niyetli boka benser bi tatlı hatta evet evet bok gibi ne benzemesi :P bence sen

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Ottomans; Sende takıldın ama iki yazı da bak toplamda 117 yazı bulunan bir blogdasın, isyan edeceğiz az kaldı :)

øττøṃαṉṡ dedi ki...

takılıyordum sadece güsel olmasa iki saat yorum yazmaz idim . peki tamam sustum :(

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Ottomans; Susmayı tercih ettiğine göre sen karşılıksız takılmayı tercih ediyorsun demektir ama çirkef deyip de cevap beklememek olur mu?

øττøṃαṉṡ dedi ki...

o burhan altintopun bi repliğiydi hepsi bu. altta kalmıyorsun zaten cevabı yetiştiriorsun maşallah :P

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Ottomans; Senin için endişeleniyorum, ciddi ciddi bu iki yazıya takıldın kaldın farkında mısın?? Bu arada kimsecikler hasta olmuyor galiba?