15 Haziran 2008 Pazar

TURKEY LATİN FEST 2@KAÇIRMAYIN

20-21-22 HAZİRAN
TURKEY LATİN FEST
@
İSTANBUL ARENA@ REFRESH THE VANUE

İstanbul bu festivalle çalkalanıyor.Latin festivalinde 3 gün boyunca dans var.Bu yıl 2. si düzenlenen Turkey Latin Fest İstanbul Arena @ Refresh the Venue'da dans sevenleri bir araya getirecek.Dansla ilgilenen ve orada olmayı gerçekten çok isteyen biri olarak,buradan da duyurmayı dert ettim kendime.Müziğin ritmi ve beden ritminin birleşimi ancak dansla bu kadar büyüleyici ve kusursuz olabilir.Fırsatı olan herkes gitmeli,dansı seven herkes kaçırmamalı bence.Bostonlu dünyaca ünlü topluluk Burcu Hürtürk ve Victor Lawrance'den oluşan Hacha y Machete damgasnı vuracağı kuşkusuz.Dj ' lerin de olacağı bu festivalde illa ki de dans etmeyi bilmek gerekmiyor,dansçılarla dans etme fırsatını yakalayabileceğiniz gibi dans atölyeleri de bulunacak.Yapmanız gereken bu organizasyon kalitesi için oldukça uygun fiyatlı biletlerden temin etmek ve kendinizi müziğin ritmine bırakmak.Bakalım kaçırılmaması gereken bu festivalde görsel şovu bize kimler sunacak:
1- Hacha y Machete ...Bostonlu Mambo Dans grubu. Kendi dalında dünyanın en iyi topluluklarından birisi. Grubun ilgi çekici yanlarından biri de kurucusunun bir Türk olması. Burcu Hürtürk ve nişanlısı Porto Riko’lu Victor Perez izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

2- Juan MATOS ( Newyork) … Mambo’nun yeni nesil temsilcisi. Herkesin hayranlıkla izlediği partneri Candy Mena ile birlikte yine genç dansçılara ilham kaynağı olmaya devam ediyorlar.

3- Salsa Dance Squad ( Hollanda) … Dünyanın en ünlü koreograflarından biri olan Eric Lalata’nın önderliğinde salsaya yenilikçi bir bakış getiren, gösterileriyle izleyenleri büyüleyen yaratıcı bir grup.

4- Dj. Mauri (Hollanda) …LATİN Müziği dünyasının en meşhur isimlerinden, kitleleri sürüklüyor.Bunlar gibi daha pek çok ünlü isim izleyici önünde hünerlerini sergileyecek.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.turkeylatinfest.com/

Bu etkinliğin biletlerini Biletix'ten almak için tıklayın.

4 yorum:

Simge SARIGÜL ÇOMAK dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@theOldLa;paylaştığınız bilgiler için çok teşekkürler.Bu festivalin içinde olacak biriyle iletişim kurmak çok iyi oldu.Biraz da burukluğum arttı,gerçekten orada olup SalsaAngora ekibini de izlemeyi çok isterdim.Sitenizde video olarak paylaşırsınız artık bizimle değil mi?
İlk fırsatta blogunuzu da inceleyeceğim,size festival için başarılar diliyorum.İyi eğlenceler...

Adsız dedi ki...

hastayım bu latin danslarına ya :)

Ebru ER HASANÇEBİ dedi ki...

@Yejades;yer İstanbuldu değil mi?Gidip bize de bir post yazsana festivalle ilgili ;)Şöyle bol bol fotolu